Åt rätt håll - nedåt!

Idag var jag tvungen att väga mig igen..., det har blivit en fix idé, efter operationen ska jag försöka att inte väga mig så ofta utan istället satsa på att mäta mig.....
Även idag pekade vågen nedåt..., vilken känsla...
 Drömmer om att hamna under 100-strecket och nu är det inte långt kvar..
Tyvärr så kommer väl vikten att gå upp inom några dagar eftersom jag ska ha mens....
Snacka om taskig tajming att få det i samband med operation.............

Kommentarer
Postat av: viktopererad

Oj,du har fixat flytet väldigt bra! Kämpa på,nu är det baar några få dagar kvar av din väntan och sedan är det gjort! Jag skall hålla tummarna när det är dags på måndag!



Jag kollar min vikt varje måndag och aldrig annars,förutom idag då jag kom på att jag glömt det i måndags på grund av allt nytt som inträffat i livet!



Lika bra att ha mens i samband med operationen,då har man ändå ont,håller sig still och får smärtstillande:-))Kanske lite joxigt att behöva stuffa upp och ner från sängen,men det går nog det med.



Lycka till! Helena

2008-06-05 @ 13:16:29
URL: http://viktopererad.blogg.se/
Postat av: Felicia6

Hej.



Ja köp den, jag tyckte den var jättebra :) Jag har oxå läst Magdalenas bok och tyckte den var bra. Jag älskar biografier så jag försöker läsa så många jag kan. Nyss läste jag boken om Hagamannen oxå. Det var helt okej, och även boken om svensken som åkte dit för knarksmuggling och fick sitta i bolivias tuffaste fängelse. Har såklart oxå läst om knarkkurirerna som suttit på bangkok hilton :D Alla är läsvärda. Och ja, Sharon Osbournes biografi är superbra oxå :)

2008-06-05 @ 21:35:55
URL: http://felicia6.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0